4.Name:Off the Beaten Path
Cover price:30.00Ourprice:19.80
The best-selling Reader's Digest travel book has 40% new content including over 200new sites,over 200new full-color photographs,and all-new,up-to-date maps.It focuses on more than 1,000of the United States'most overlooked must-see destinations.
Name:Container Gardens by Number
Cover price:15.95Ourprice:9.49
A unique book contains 50easy-to-follow container designs.Each design provides a simple numbered planting plan that shows exactly how to create each display,with an instruction of the finished planter and in-depth plant information.The plans are easy to follow and for any type of living space or garden.
Name:Best Weekend Projects
Cover price:17.95Ourprice:13.96
Choose from 80unique ideas to create an extraordinary living space.The projects are practical,as well as attractive,and will improve your home and yard and can be made in a weekend.These 80well-designed projects are presented in a clear,easy-to-follow style that addresses readers in an accessible,user-friendly tone.
Name:l80l Home Remedies(治療方案)
Cover price:40.00Ourprice:29.96
Plenty of health complaints can be handled at home.Each and every remedy will be tested by a doctor to make sure it is safe and sound.
Dozens of conditions are covered,from headaches,sunburn,bad breath,and blisters(起泡;起瘡)to allergies,and hiccups(打嗝).
25.What's the purpose of the passage?B
A.To advise readers to read more in spare time.
B.To advise readers to buy their books.
C.To share the pleasure of reading with readers.
D.To share his opinion about the books with readers.
26.How much money could you save if you want to buy a book which could help you to deal with common diseases without a doctor?D
A.6.46
B.10.20
C.13.96.
D.10.04.
27.Which of the following is NOT true according to the passage?A
A.Off the Beaten Path covers about 1,000famous traveling sites all over the world.
B.Best Weekend Projects may be useful for you to modify your living room.
C.1801Home Remedies is designed for home use
D.Container Gardens by Number can help you improve your gardening skills.
分析 這是報紙上的幾個廣告.推銷一些暢銷書,包括書名和書的價格,和書里面的主要內容,主要是鼓勵讀者購買.
解答 25-27 BDA
25.答案B.寫作意圖題,文章里給出了每個部分的書名和價格,以及The best-selling這樣的詞,所以是鼓勵讀者買書的.選B.
26.答案D.事實細節(jié)題,根據1801Home Remedies部分的內容Dozens of conditions are covered,from headaches,sunburn,bad breath,and blisters(起泡;起瘡)to allergies,and hiccups(打嗝).可知在1801Home Remedies可以幫助幫你不用醫(yī)生處理一些常見的疾。俑鶕﨏over price:40.00Ourprice:29.96
部分可知,建議售價為40.00,我們的價格為29.96.40-29.96=10.04.選D.
27.答案A.細節(jié)理解題.根據第一本書Off the Beaten Path部分的It focuses on more than 1,000of the United States'most overlooked must-see destinations可知,1000個景點指的是美國的,并非全世界.故A選項錯誤.選A.
點評 答題策略如下:
1、先題后文:
先讀試題,了解考點;明確目的,快速捕捉,獲取信息.
2、題干定向:
根據題干關鍵詞到文中定位答案范圍,按照題目順序依次而下:問題與材料相同:對號入座;問題與原文相同:同義替換、歸納事實等.
3、生詞模糊:
遇到生詞;如無關答題,直接跳過;涉及答題,則根據語境、構詞法等猜詞.
4、信息補全:
對于影響理解的省略句,可根據語境,將其補全.